JumpCloud

Recherches associées: Avis sur JumpCloud | Offres d’emploi chez JumpCloud | Salaires chez JumpCloud | Avantages sociaux chez JumpCloud
      Entretiens chez JumpCloudEntretiens d’embauche pour Senior DevOps Engineer chez JumpCloudEntretien chez JumpCloud

Entretien pour Senior DevOps Engineer

26 mai 2025

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 1 semaine. J'ai passé un entretien chez JumpCloud en avr. 2025

4 Rounds , Including 1 Coding round using codify Difficulty Level - Below Medium I cleared all rounds with breeze but HR took verbal conformation and said I will share you offer within 2 days, on 3rd day when I enquired they said they need one more week. Later they said they are doing H2 Planning so they need 2 more weeks. In the end of two weeks I got email. Thank you so much for your interest in our Senior Platform Software Engineer - India opening. I wanted to follow up with you regarding your candidacy for this role. We recently filled this position and will not be able to move forward with your candidacy at this time. Should anything change on our end, or we open another position that matches your background, we will be sure to reach out to you directly! In the meantime, let's connect on LinkedIn! Thank you again for your time and interest in JumpCloud! We wish you the best in your search. Completely unexpected from a reputed company like JumpCloud. I can now really understand why there review in Glassdoor has declined.

About EKS Upgrade , Karpenter Upgrade, Deployments etc Codify was Python code + Deployment yaml