Jollibee

Recherches associées: Avis sur Jollibee | Offres d’emploi chez Jollibee | Salaires chez Jollibee | Avantages sociaux chez Jollibee
      Entretiens chez JollibeeEntretiens d’embauche pour Shift Manager chez JollibeeEntretien chez Jollibee

11 sept. 2012
      Tacloban, Tacloban

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Shift Manager chez Jollibee

28 févr. 2013
      Manille,
      Offre refusée
      Entretien difficile

J'ai postulé en personne. Le processus a pris 1 semaine. J'ai passé un entretien chez Jollibee (Tacloban, Tacloban) en juill. 2010

First ,Interview(Basic Exam),Second ,Interview(Interview with the Managing Director),Third, Interview(Managerial Time Pressured Exam by Main Office). Fourth, Basic Stations Training and Exam(2.5mos).Fifth, Managerial Skills Training(1.5mos). Final Defense with Receiving Store Manager and Group Manager.Store Assignment and Graduation.

How to handle a store that is fast paced?
      2 réponse(s)
      Entretien difficile

J'ai postulé via une agence de recrutement. J'ai passé un entretien chez Jollibee (Manille, ) en sept. 2012

exam, initial interview , back ground checking. final interview with area manager

how to accept your own mistakes
      11 réponse(s)

10 janv. 2011
      Davao
      Entretien difficile

J'ai postulé via un recruteur. Le processus a pris 1 semaine. J'ai passé un entretien chez Jollibee (Davao) en mars 2009

Just like any application process, you are first given the preliminary exams to determine you have the certain knowledge or aptitude to qualify for the said position. After the 4 hour battery of exams; decision making, analogy, IQ, behavior, briggs, etc.; then they will call you after 3 days. Out of 50+ applicants, you get filtered to15, then a series of interview, brings you down to 5 applicants who will then have to pass the 6 months probation with series of exams and duties.

Why do you think we should hire you?
      9 réponse(s)