JetBlue

Recherches associées: Avis sur JetBlue | Offres d’emploi chez JetBlue | Salaires chez JetBlue | Avantages sociaux chez JetBlue
      Entretiens chez JetBlueEntretiens d’embauche pour Reservations Crew Trainee chez JetBlueEntretien chez JetBlue

8 févr. 2017
      Orlando, FL

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 6 semaines. J'ai passé un entretien chez JetBlue (Orlando, FL) en janv. 2017

1. Apply. 2. Complete online assessment. 3. Telephone interview (automated and you can record/review/submit). 4. In person conference style with 2 dozen applicants followed by a 1 on 4 (1 interviewer 4 applicants) in person interview. 5. Background and Drug Test. 6. Email offering position.

A situation at work where you upsaled a client? Example of when you couldn't do what a customer wanted?
      4 réponse(s)

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Reservations Crew Trainee chez JetBlue

28 août 2021
      Offre refusée
      Entretien difficile

J'ai passé un entretien chez JetBlue

Group Interview. Very intimidating and complex questions. Definitely focuses on your past experience with other jobs and your efficiency to multitask and solve problems as they happen. They also want to evaluate how much of a team player you are.

Describe a time you went above and beyond for a customer or co-worker?

18 juill. 2018
      Orlando, FL

Le processus a pris plus de 2 mois. J'ai passé un entretien chez JetBlue (Orlando, FL) en juill. 2018

I Applied April 28 Received An Email To Do Assessment June 1 Another Email To Do The Phone Interview June 4 Then Finally I Got My Blue Review Interview Email July 2 Went On My Interview July 17 Received Email That Same Day Saying I’m Moving Forward To The Background Check.

What Do You Want To Work For Jetblue And Not Other Airlines? Tell Me About A Time You Had To Upsell To A Customer, What Did You Do?