Inspeero Technologies

Recherches associées: Avis sur Inspeero Technologies | Offres d’emploi chez Inspeero Technologies | Salaires chez Inspeero Technologies | Avantages sociaux chez Inspeero Technologies
      Entretiens chez Inspeero TechnologiesEntretiens d’embauche pour Software Engineer chez Inspeero TechnologiesEntretien chez Inspeero Technologies

Entretien pour Software Engineer

27 juill. 2023
      Offre refusée

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Inspeero Technologies (Mumbai) en sept. 2022

The selection process for this opportunity consists of three rounds. 1. Assessment Round (Virtual) 2. Technical Interview (virtual) In this round, the candidates' technical expertise and problem-solving abilities will be assessed. 3. HR (Face to Face)

1. kth largest element in an array 2. 2Sum Closest

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Software Engineer chez Inspeero Technologies

Entretien pour Software Developer

15 juill. 2022
      Mumbai

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 4 semaines. J'ai passé un entretien chez Inspeero Technologies (Mumbai)

There will be an an aptitude round and then a technical round and And HR round. I have cleared Aptitude round and I also gave Technical round. I a waiting for Hr. Round. In Technical round they will ask OOPs concept . If you are planning for technical round then its must have skill with practical implantation. Also access Modifier. and simple simple coding programs like Armstrong number, reverse string. etc.

oops concepts, basic coding programs

Entretien pour Software Developer

15 sept. 2022
      Offre refusée

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Inspeero Technologies (Mumbai) en juill. 2022

After aptitude they select me and forgot that i existed. I have to mail them for technical interview. Interviewer was friendly but he didn't even for what position he was interviewing me. There is not systematic way they conduct interviews.

OOP concepts, diff basic programs,

Meilleures entreprises pour « Rémunération et avantages » près de chez vous

Four Seasons