Insource Technology

Recherches associées: Avis sur Insource Technology | Offres d’emploi chez Insource Technology | Salaires chez Insource Technology | Avantages sociaux chez Insource Technology
      Entretiens chez Insource TechnologyEntretiens d’embauche pour Technical Consultant chez Insource TechnologyEntretien chez Insource Technology

Entretien pour Technical Consultant

5 févr. 2013
      Houston, TX

J'ai postulé via la recommandation d'un employé. Le processus a pris 1 semaine. J'ai passé un entretien chez Insource Technology (Houston, TX) en juill. 2010

Had 2 interviews. One with management and then a "technical" interview. Management interview was typical where they asked about past and where you would like to be. Just answer how you would usually would. But keep in mind that there will be no personal growth (I.e. training, going to conferences, etc.) and no ability to move up in the company once you get to senior technical consultant level. Technical interview will basically be questions from someone that may or may not be really technical. But they will ask about job duties and about past projects with the specific technical area you will be applying for. This will be done to get an idea on how well you know the technology.

None