Informatica

Recherches associées: Avis sur Informatica | Offres d’emploi chez Informatica | Salaires chez Informatica | Avantages sociaux chez Informatica
      Entretiens chez InformaticaEntretiens d’embauche pour Technical Support Engineer chez InformaticaEntretien chez Informatica

12 sept. 2024
      Redwood City, CA

J'ai passé un entretien chez Informatica (Redwood City, CA)

Spoke with HR, followed by 2 rounds of technical interviews with medium difficulty of 45 minutes each, then met with HM for about an hour, and Director for another 30 minutes.

SQL related questions, like join.

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Technical Support Engineer chez Informatica

29 août 2025
      Bengaluru
      Entretien difficile

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Informatica (Bengaluru) en avr. 2025

Got GHOSTED after 5 rounds of interviews. Screening round -> Technical 1, Technical 2, Technical+Manager round 3 -> Telephonic Interview. All rounds consist of technical questions with more stress on technical capabilities in Technical and Screening rounds.

Why are you asking for XYZ Salary? This question was asked in 4 out of 5 rounds.

5 déc. 2023
      Coimbatore

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. J'ai passé un entretien chez Informatica (Coimbatore)

Six rounds of interviews. Question from computer science domains like Networking, Data structures, mainly database management system, sql , java core concepts as i mentioned in my resume and logical puzzles. Your communication is most important. Final HR interview was quite different and it test your patience

Logical puzzles, Data structures and algorithms