Inclusive Advisory

Recherches associées: Avis sur Inclusive Advisory | Offres d’emploi chez Inclusive Advisory | Salaires chez Inclusive Advisory | Avantages sociaux chez Inclusive Advisory
      Entretiens chez Inclusive AdvisoryEntretiens d’embauche pour Bookkeeper chez Inclusive AdvisoryEntretien chez Inclusive Advisory

Meilleures entreprises pour « Rémunération et avantages » près de chez vous

New Anglia University
      5.0★Rémunération et avantages

Entretien pour Bookkeeper

26 janv. 2022
      Offre refusée
      Entretien difficile

Le processus a pris 4 semaines. J'ai passé un entretien chez Inclusive Advisory

Hiring manager is using outdated policies with outdated expectations. Make you jump through hoops and answer ridiculous questions in order to get basic information like salary or remote working ability. It is unreasonable to expect applicants to jump through all these hoops without knowing what the salary is. Red flag that they do not respect applicants, and therefore likely do not respect their employees either. Post the salary on the job listing and stop wasting peoples time.

Why do you want to work for this company?