In3corp

Recherches associées: Avis sur In3corp | Offres d’emploi chez In3corp | Salaires chez In3corp | Avantages sociaux chez In3corp
      Entretiens chez In3corpEntretiens d’embauche pour Analyst chez In3corpEntretien chez In3corp

Entretien pour Analyst

22 juin 2024

J'ai postulé via la recommandation d'un employé. J'ai passé un entretien chez In3corp

telephonic round, face to face interview or zoom, written test, aptitude test. in interview they ask first your introduction, then previous job or internship or courseware or any other thing. then excel, SQL, python(optional), your curiosity about the role, any favourite topic(prepare it well), behavioral questions

excel cases and their approaches to solving along with examples of formula

SQL basics question. and how we can use excle in conjunction with that.

previous job(if exist), switch, behavioural questions,english speaking fluency.

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Analyst chez In3corp

Entretien pour Analyst

21 juin 2024

J'ai postulé en personne. J'ai passé un entretien chez In3corp en juill. 2020

Interview consist of three stages.Firstly Telephonic call, then 4-5 team will take face to face interview and after getting selected then final interview takes place. Once you get selected then they will provide you a offer letter.

Can you work under pressure ?