HomeTelos

Recherches associées: Avis sur HomeTelos | Offres d’emploi chez HomeTelos | Salaires chez HomeTelos | Avantages sociaux chez HomeTelos
      Entretiens chez HomeTelosEntretiens d’embauche pour Contract Reviewer chez HomeTelosEntretien chez HomeTelos

Entretien pour Contract Reviewer

26 juin 2016
      Wilmington, DE

J'ai postulé via une agence de recrutement. Le processus a pris 4 semaines. J'ai passé un entretien chez HomeTelos (Wilmington, DE) en avr. 2013

I started as a temp, working in the filing room. Once the manager saw the clean-up I'd done of backlogged work, and asked about my work history, they went out of their way to move me into positions of more and more responsibility, eventually offering me a full-time job. From file room to full time worker - four months flat.

About my work history, the jobs I had in the past, what I did for them.

What skills and abilities did I feel would be the greatest assets to their company?