Highnote

Recherches associées: Avis sur Highnote | Offres d’emploi chez Highnote | Salaires chez Highnote | Avantages sociaux chez Highnote
      Entretiens chez HighnoteEntretiens d’embauche pour Software Engineer chez HighnoteEntretien chez Highnote

Entretien pour Software Engineer

14 mars 2024

J'ai postulé via un recruteur. Le processus a pris 6 semaines. J'ai passé un entretien chez Highnote en déc. 2023

I was approached by a company recruiter who accompanied me throughout the process. Two live coding interviews with real world problem solving, followed by two system design and architecture interviews. Then met with dev manager/director/CTO/CEO (4 meetings) to ensure mutual interest and compatibility.

API Design and implementation for parsing financial data

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Software Engineer chez Highnote

Entretien pour Software Engineer

26 mars 2022
      Los Altos, CA
      Offre refusée

J'ai postulé via un recruteur. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez Highnote (Los Altos, CA)

The interview process simulates day to day work at Highnote, including coding, design and culture fit. The interviewers are impressive and the recruiter is rooting for you through the process.

Questions similar to day to day work, including coding, system design.