Henkel

Recherches associées: Avis sur Henkel | Offres d’emploi chez Henkel | Salaires chez Henkel | Avantages sociaux chez Henkel
      Entretiens chez HenkelEntretiens d’embauche pour Production Manager chez HenkelEntretien chez Henkel

Entretien pour Production Manager

20 mai 2019
      Scheemda

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 3 semaines. J'ai passé un entretien chez Henkel (Scheemda) en déc. 2018

Nadat ik interesse getoond heb in de openstaande vacature werd snel contact met mij gezocht via mail voor maken van vervolg afspraak. Samen met HR een eerste telefonisch contact onderhouden met aansluitend een video call. Een scherp proces op inhoud en persoon, met nadruk op persoonlijk karrakter en toekomstige plannen. Deze rondes resulteerden in een directe interview met de Plant Manager. In eerste instantie een uurtje gepland, maar dit werden er al snel drie. Samen kenden we veel raakvlakken en werden plannen en uitdagingen helder gemaakt. Plant tour was niet geplant, maar werd wel direct onderdeel. Was enerverend te merken dat gezocht werd naar een effectief proces en toch wederzijds respect. Een mooi balans. Kennelijk konden we het goed met elkaar vinden en eens worden en ben ik vanaf 1 april ingelijft binnen de organisatie van Henkel. Achteraf kan men oordelen: Ik kan niet anders oordelen dat het open en transparant proces is geweest. Geen valse start, geen valse verwachtingen en in de praktijk kan ik ook direct los. Heerlijk!

Waar ik energie van krijg.

Wat ik mijn verleden heb gedaan om te komen tot de ervaringen die ik heb ontwikkeld.

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Production Manager chez Henkel

Entretien pour Production Manager

19 août 2023
      Mentor, OH

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez Henkel (Mentor, OH) en mars 2019

Easy phone and then in person interview. Hiring manager asked this question at the conclusion of the interview. “Is there anything else we should know about you to help us make a determination if we should move forward.” What a great wrap up question to help close the interview.

Do you have an example of how you helped implement change in a production environment? Can you give an example of PSM (process safety management)?