HelloSign

Fait partie de Dropbox

Recherches associées: Avis sur HelloSign | Offres d’emploi chez HelloSign | Salaires chez HelloSign | Avantages sociaux chez HelloSign
      Entretiens chez HelloSignEntretiens d’embauche pour Recruiter chez HelloSignEntretien chez HelloSign

Entretien pour Recruiter

29 juin 2017
      San Francisco, CA

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris plus de 2 mois. J'ai passé un entretien chez HelloSign (San Francisco, CA) en juin 2017

Recruiter screened me on phone for 30. Brought me in to meet her team & her higher-ups (30 mins each, 1 hour for dept head). All asked me scenario questions of which I replied with 1 or 2 examples. *Recruiter said she would get back to me on a Monday but didn't get back to me until Wed to let me know she will get feedback from team soon. On Thursday morning she sent me an email saying they are passing on me. The reason: Unfortunately we decided not to move forward for now--for the moment we need someone with a strong record on pushback. I emailed and asked what that meant and could we get on a call so I can understand. No response yet,

I was asked how would I acclimate in a new culture, what is my process with new managers and jobs, how do I deal with difficult managers, describe a time when I had a new role or market I've never hired for, asked about systems I have used, and they asked about the highlights of my career path. At the end of each interview they asked me if I had any questions for them