HealthifyMe

Recherches associées: Avis sur HealthifyMe | Offres d’emploi chez HealthifyMe | Salaires chez HealthifyMe | Avantages sociaux chez HealthifyMe
      Entretiens chez HealthifyMeEntretiens d’embauche pour Fitness Coach chez HealthifyMeEntretien chez HealthifyMe

6 mars 2024
      Bengaluru
      Entretien difficile

Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez HealthifyMe (Bengaluru) en sept. 2021

First stage- CV screening Second stage- HR telephonic Third round- On video call- technical round Final round- with HR to discuss salary Generally it might Take from 2weeks to 1months to complete the entire interview process depending on the number of vacancies

Why you wants to work on online platform?

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Fitness Coach chez HealthifyMe

5 mai 2025
      Bengaluru
      Entretien difficile

J'ai postulé en personne. Le processus a pris 1 semaine. J'ai passé un entretien chez HealthifyMe (Bengaluru) en avr. 2021

Good, via the HR portal of healthifyme, I applied for the job Interview got placed I passed I got selected simple and an effective approach to get onboard with work with onboarding manager Srilaxmi mam Surabhi mam team is good all is good amazing onboarding system

about my experience and expertise

3 juin 2023
      New Delhi

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris plus d'une semaine. J'ai passé un entretien chez HealthifyMe (New Delhi) en déc. 2019

good. smooth interview process. not an issue to get into the system. If you have decent knowledge, you can get through easily. I personally did not have any issues with the interview and on boarding process. It was actually very good as compared to other companies.

How was your previous work experience?