HME

Recherches associées: Avis sur HME | Offres d’emploi chez HME | Salaires chez HME | Avantages sociaux chez HME
      Entretiens chez HMEEntretiens d’embauche pour Tech Support Representative chez HMEEntretien chez HME

Entretien pour Tech Support Representative

30 juill. 2018
      Poway, CA

J'ai postulé via la recommandation d'un employé. Le processus a pris 1 semaine. J'ai passé un entretien chez HME (Poway, CA) en avr. 2017

Straight forward: apply online, phone interview, in person panel style interview, and follow up call from phone interviewer if there was an offer or not. Show that you can be a worthy employee, still dress to impress and feel free to take notes, always follow up with things if you used "I'll get back to you on that".

How do you deal with angry customers?

Describe a process in detail, could be anything, how to build a house, how to fill your gas tank, the interviews just want to see how you explain a process.