George Weston

Recherches associées: Avis sur George Weston | Offres d’emploi chez George Weston | Salaires chez George Weston | Avantages sociaux chez George Weston
      Entretiens chez George WestonEntretiens d’embauche pour Intern chez George WestonEntretien chez George Weston

27 juill. 2021
      Toronto, ON
      Offre refusée

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 5 jours. J'ai passé un entretien chez George Weston (Toronto, ON) en févr. 2019

The interview process is pretty simple. First is the behavioural round which is basically just HR questions. Secondly is a super day where it is mostly behavioural but theres an M&A case which is also fairly simple. Overall the process is pretty quick and the team is nice.

Case study was an small M&A case

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Intern chez George Weston

30 juill. 2025

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. Le processus a pris 1 semaine. J'ai passé un entretien chez George Weston en juin 2025

Pretty relaxed and chill first round with the HR. It was quite conversational but they did ask the typical tell me about yourself, why do you want to work here, what do you know about us. Thought we had a pleasant conversation, but did not hear back from them, not even a rejection email.

Walk me through your resume

Why George Weston? What do you know about us?

Tell me a time you faced a challenge.

22 févr. 2024

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 5 semaines. J'ai passé un entretien chez George Weston en janv. 2024

Multiple rounds of interviews took several weeks of time. They made me really excited to work there, only to be rejected at the final round with no reason provided. The experience was very rigorous and disheartening for an intern role.

Why do you want to work at George Weston?