Gennum

Recherches associées: Avis sur Gennum | Offres d’emploi chez Gennum | Salaires chez Gennum | Avantages sociaux chez Gennum
      Entretiens chez GennumEntretiens d’embauche pour Senior Analog ASIC Design Engineer chez GennumEntretien chez Gennum

Entretien pour Senior Analog ASIC Design Engineer

14 avr. 2009
      Kanata, ON
      Entretien difficile

J'ai postulé via la recommandation d'un employé. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez Gennum (Kanata, ON) en mars 2009

I was rushed into this interview because the employer said they were in a hurry. I had absolutely no preparaton time was rushed all day just to get the interview the same day as the call. It was supposed to be 3x 1on1 interviews for 1hr each but turned out to be 2hr (technical) + 1hr (technical) +1/2hr (general). Never again will do an interview unprepared. I knew all the answers but they didn't come to me until the next day!

What would be the effect of adding ESD protection to an output driver.

We want to amplify a 100mV differential signal to 1V. How do you do this?