GALLO

Recherches associées: Avis sur GALLO | Offres d’emploi chez GALLO | Salaires chez GALLO | Avantages sociaux chez GALLO
      Entretiens chez GALLOEntretiens d’embauche pour Sales chez GALLOEntretien chez GALLO

22 janv. 2021
      Bergen op Zoom

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. J'ai passé un entretien chez GALLO (Bergen op Zoom) en oct. 2020

I made it through the first round after submitting an application on Handshake. I had a Zoom interview due to COVID. It was about thirty minutes of basic situational interview questions.

Tell me about a time you had to lead a team.

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Sales chez GALLO

20 nov. 2023
      Dallas, TX

Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez GALLO (Dallas, TX)

Asked general interview questions. Was not terrible, but not great. They had me talk to someone whom I was not supposed to talk to in my interview. I was only supposed to talk to one person and it ended up being two. I expected the girl who was interviewing me to be there first, but I got a random at first glance in my interview.

What is something you have failed at?
      Réponse de GALLO
      2y
      Thank you for sharing your feedback.

20 nov. 2019

J'ai postulé via la recommandation d'un employé. Le processus a pris 4 mois. J'ai passé un entretien chez GALLO

Misleading feedback. HR did not communicate well with me or my interviewers. I had four interviews and they all asked essentially the same questions. I was supposed to have the fifth interview, but now my HR contact no longer works there.

If I called your former boss what would he say?
      Réponse de GALLO
      6y
      Thank you for taking the time to share your candidate experience with us. We take your feedback seriously and will be sharing your review in an effort to fine tune our interview process. Best of luck to you!