Frontier

Recherches associées: Avis sur Frontier | Offres d’emploi chez Frontier | Salaires chez Frontier | Avantages sociaux chez Frontier
      Entretiens chez FrontierEntretiens d’embauche pour Sales Engineer chez FrontierEntretien chez Frontier

6 oct. 2025
      Palmdale, CA
      Entretien difficile

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 3 semaines. J'ai passé un entretien chez Frontier (Palmdale, CA) en juill. 2023

Worst interview EVER. Team interview was like interrogation. Kept pushing on a subject I had already told them I had little experience with. Had a headache by the end of the interview.

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Sales Engineer chez Frontier

4 mai 2017
      Charleston, WV

J'ai postulé via la recommandation d'un employé. J'ai passé un entretien chez Frontier (Charleston, WV) en juill. 2016

Interviewed via conference call with multiple SE Managers first, then follow-up interview in person with SE Manager and Sales Manager. Once you are selected, they turn the conversation over to HR for salary negotiations - the hiring manager does not touch that part of the process.

Questions were centered on your experience with Ethernet solutions and customer presentations.

26 mars 2013
      Elk Grove, CA

J'ai postulé via la recommandation d'un employé. Le processus a pris plus de 3 mois. J'ai passé un entretien chez Frontier (Elk Grove, CA) en oct. 2010

Contacted by company after receiving lay-off notice from previous employer. Interviews at multiple levels in the company. Process took more than 90 days.