FourKites

Recherches associées: Avis sur FourKites | Offres d’emploi chez FourKites | Salaires chez FourKites | Avantages sociaux chez FourKites
      Entretiens chez FourKitesEntretiens d’embauche pour Associate Program Manager chez FourKitesEntretien chez FourKites

Entretien pour Associate Program Manager

9 oct. 2017
      Chicago, IL

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez FourKites (Chicago, IL) en oct. 2017

Met with a Recruiter who then put me in contact with a senior product owner at FourKites. After interviewing, I did have to reach out several times to get additional details on next steps. In the end, I did not receive an offer. After the denial, I reached out to the recruiter to ask for feedback and she gave me some insight on why I wasn't chosen.

Tell me a time that you had to execute an initiative without a lot of information?
      Réponse de FourKites
      8y
      Thank you for your feedback. We're glad that overall you had a positive experience, even though there were some communication delays. As we try our best to be swift in our responses to candidates, in a fast paced start up, aligning interviewers feedback and schedules can be challenging. We will continue to work on this, so thank you again for your sharing your experience. Our end goal is always for candidates to have a positive and enjoyable experience at any stage in our recruiting process.