Fortech SRL

Fait partie de GlobalLogic

Recherches associées: Avis sur Fortech SRL | Offres d’emploi chez Fortech SRL | Salaires chez Fortech SRL | Avantages sociaux chez Fortech SRL
      Entretiens chez Fortech SRLEntretiens d’embauche pour Internship chez Fortech SRLEntretien chez Fortech SRL

30 oct. 2024
      Cluj-Napoca

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 1 semaine. J'ai passé un entretien chez Fortech SRL (Cluj-Napoca) en avr. 2023

- first, cv applied on their site - after 2,3 days i had a hr interview (native language) - after that, hr interview (english) - in 2 -3 days i got the response

didn't talk about university or school, we talked about projects and technologies

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Internship chez Fortech SRL

15 avr. 2022
      Cluj-Napoca

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 3 semaines. J'ai passé un entretien chez Fortech SRL (Cluj-Napoca) en avr. 2022

It was perfectly fine. You are getting the opportunity to talk about what you've been working and tell how you achieved your current skills. Also, the last 10 minutes, you are supposed to use English.

Tell me about your personal projects

27 mai 2024
      Iaşi

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 1 semaine. J'ai passé un entretien chez Fortech SRL (Iaşi) en avr. 2022

The tech interview assesses candidates' technical skills, problem-solving abilities, and cultural fit through coding challenges, system design questions, and behavioral interviews to identify the best fit for the engineering team.

Given an array of integers, write a function to find the maximum sum of any contiguous subarray within the array. Explain your approach and analyze its time complexity.