Flex

Recherches associées: Avis sur Flex | Offres d’emploi chez Flex | Salaires chez Flex | Avantages sociaux chez Flex
      Entretiens chez FlexEntretiens d’embauche pour Program Manager chez FlexEntretien chez Flex

21 sept. 2021
      Tijuana, Baja California

J'ai postulé via la recommandation d'un employé. Le processus a pris 5 semaines. J'ai passé un entretien chez Flex (Tijuana, Baja California)

First initial rush to interview with low flexibility on schedule, then no feedback for weeks. Got called 3 times during the year for interviews for the same position with months apart and same staff. Felt like I was being used as a "filler" candidate when you hear rumors the positions are being filled by foreigners.

Why would you choose Flex.

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Program Manager chez Flex

19 déc. 2023
      Bengaluru

J'ai postulé via la recommandation d'un employé. Le processus a pris 2 mois. J'ai passé un entretien chez Flex (Bengaluru) en mars 2022

1 Level : Introduction, about work experience, program management, EMS strategies 2 Level : Director Interview - How long will you sustain if you get this job? Why do you select this role? 3 Level : Hr management - Salary discussion and notice period discussion

8 déc. 2016
      Milpitas, CA

J'ai postulé via la recommandation d'un employé. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez Flex (Milpitas, CA) en avr. 2015

Phone interview with recruiter followed by one day of on-site interviews with 5 people from peer PM's to Director. The interviews ran the gamut from almost a joke- friendly banter - to quite tough

How do you deal with conflict?