Fleming Medical

Recherches associées: Avis sur Fleming Medical | Offres d’emploi chez Fleming Medical | Salaires chez Fleming Medical | Avantages sociaux chez Fleming Medical
      Entretiens chez Fleming MedicalEntretiens d’embauche pour Business Executive chez Fleming MedicalEntretien chez Fleming Medical

Entretien pour Business Executive

9 juill. 2019
      Londres, Angleterre

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Business Executive chez Fleming Medical

Entretien pour Business Executive

9 févr. 2025
      Limerick, Limerick

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris plus de 2 mois. J'ai passé un entretien chez Fleming Medical (Londres, Angleterre)

Lots of interviews, very unprofessional with about 30 minutes wait before each one started with them knowing I was in my lunch break, zero considerations. I had to follow up constantly as they would not respond to me and after about a month after the last interview they offered the job. I was told that the top sales people make around 5,000-7,000 euro a quarter commission in my interview by the sales manager, after asking a tenured person in my job, I learnt that anything around 400 a quarter is apparently high for there. Pity I had already started by then.

Talk us through your resume

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 4 semaines. J'ai passé un entretien chez Fleming Medical (Limerick, Limerick) en janv. 2023

The Business Executive interview at Fleming Medical is a straightforward process, typically involving one or two rounds focused on your sales experience, relationship management skills, and understanding of the healthcare industry.

To elaborate on my sales history experience