Fleming

Recherches associées: Avis sur Fleming | Offres d’emploi chez Fleming | Salaires chez Fleming | Avantages sociaux chez Fleming
      Entretiens chez FlemingEntretiens d’embauche pour Sales Executive chez FlemingEntretien chez Fleming

20 mai 2016

J'ai postulé via un recruteur. J'ai passé un entretien chez Fleming

Very tedious. Involves three interviews which comes off as tad absurd given that the position offer USD 150 salary per month and is for a junior sales executive postion not a rocket scientist!

How many years experience do you have?

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Sales Executive chez Fleming

11 oct. 2023
      Bratislava

J'ai passé un entretien chez Fleming (Bratislava)

The interview process was well-structured and informative. It consisted of multiple stages, including initial interviews and assessments, a meeting with the Head of Sales. Each stage provided a deeper insight into the company's culture and expectations, making it a valuable experience.

How would you describe a good sales person?

9 mars 2016
      Kuala Lumpur

J'ai postulé via une autre source. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez Fleming (Kuala Lumpur) en déc. 2015

They smile. Talk nicely and very polite. They look desperate. They will promise you moon and cloud.. But you get rubbish. Don't waste your time. (i don't need 50 words)........................................................................................................................................................................................

Leads.