J'ai postulé via un recruteur. Le processus a pris 3 jours. J'ai passé un entretien chez Extra Talent (Rotterdam) en déc. 2018
Entretien
Na enkele berichten op LinkedIn besloot ik in te gaan op de avances. Ik reageerde, en een dag later zat ik in de sollicitatiestoel. Een erg leuk gesprek met de zeer getalenteerde Bobby. Ik kreeg de ins&outs van het vak te horen en hoe de organisatie hier op inspeelt. Dit leek mij wel wat, en het salaris viel ook niet tegen. Ik werd naar huis gestuurd met enkele testen, van rekenen tot persoonlijkheidsvragen, ik kreeg er geen genoeg van. Bobby nam me mee door het hele proces en na het inleveren van de gemaakte testen mocht ik terugkomen op het kantoor voor een gesprek met de baas. Spannend! Hij zou wat meer ingaan op mijn persoonlijkheid en dit kon vrij pittig worden, had Bobby mij gewaarschuwd. Ik heb het als een erg aangenaam gesprek ervaren en werd eigenlijk steeds enthousiaster over een baan bij Extra Talent. En nu zit ik hier, op het kantoor, een review te schrijven over deze snelle, duidelijke en eerlijke sollicitatieprocedure.
J'ai postulé via la recommandation d'un employé. J'ai passé un entretien chez Extra Talent (Rotterdam) en juin 2018
Entretien
Op voorhand moest ik de Harver test doen waar een score uitkwam. Ik werd uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek op basis van de resultaten. Mijn eerste gesprek had ik met Bobby en Marlies, de Corporate Recruiters van Extra Talent. Het gesprek heb ik als zeer positief ervaren. Wat een leuke dames die ook nog eens super goed zijn in hun werk. Hierna had ik een tweede gesprek met de Algemeen Directeur Tim. Dit gesprek heb ik als zeer leerzaam ervaren. Logischerwijs werd ik aan de tand gevoeld, omdat ik geen ervaring had als arbeidsbemiddelaar. Al met al had ik direct een zeer goede indruk van de organisatie en de mensen die Extra Talent maken. Aan het einde van het gesprek kreeg ik direct te horen dat ik was aangenomen. Zo snel kan het gaan.
Questions d'entretien [1]
Question 1
Wat is de reden dat jij de consultancy in wilt en in het specifiek bij Extra Talent wilt werken?