Edifecs

Recherches associées: Avis sur Edifecs | Offres d’emploi chez Edifecs | Salaires chez Edifecs | Avantages sociaux chez Edifecs
      Entretiens chez EdifecsEntretiens d’embauche pour Associate Implementation Consultant chez EdifecsEntretien chez Edifecs

11 févr. 2024
      Mohali, Punjab

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Associate Implementation Consultant chez Edifecs

3 août 2024
      Sahibzada Ajit Singh Nagar

J'ai passé un entretien chez Edifecs (Mohali, Punjab)

There are 3 rounds of interview Technical round - Java, Sql Manager Round - Nothing much, easily crackable HR round - Just HR Questions about realocation, Salary demands if you are Lateral

Sql Queries and Java oops concept asked to me.

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. J'ai passé un entretien chez Edifecs (Sahibzada Ajit Singh Nagar) en juill. 2024

Interview was pretty smooth sailing, everyone was really comforting and engaging. It had 3 rounds, technical round, Managerial round and then a final BU/HR round (where I was couldn't make it).

In the initial technical round, they most focussed on basic understanding of OOPs, Databases, SQL and Easy DSA problems. Like Inheritance, Joins, normalisation, Factorial (with explanation on issues in recursion), etc.

29 nov. 2023
      Mohali, Punjab

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. Le processus a pris 2 jours. J'ai passé un entretien chez Edifecs (Mohali, Punjab) en juill. 2023

it was an excellent experience. I got good exposure and the questions were not that difficult but there were many questions especially related to oops, java, dbms, and SQL in total it was a good experience

polymorphism dynamic binding abstraction sorting sql jdbc