ECOVIS

Recherches associées: Avis sur ECOVIS | Offres d’emploi chez ECOVIS | Salaires chez ECOVIS | Avantages sociaux chez ECOVIS
      Entretiens chez ECOVISEntretiens d’embauche pour Audit Associate chez ECOVISEntretien chez ECOVIS

25 mai 2022
      Johor Bahru

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 1 semaine. J'ai passé un entretien chez ECOVIS (Johor Bahru) en avr. 2022

Basic audit relevant knowledge question and basic accounting question. And some other questions that always need to prepare well for an interview. Overall, friendly interview session with the Audit Partner.

Accounting double entry, audit knowledge , previous working experience

What do you know about Ecovis, why Ecovis, expectation towards the company

Strength, weakness, hobby, any special skills would help you with this job, why should we hire you

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Audit Associate chez ECOVIS

15 juill. 2025
      Kuala Lumpur

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez ECOVIS (Kuala Lumpur) en juill. 2025

I haven’t gone through the interview myself just yet, but I’m here mainly because I’d like to learn from the experiences that previous candidates have shared, so I can get a better idea of what to expect when my turn comes.

Why choose Ecovis to begin your career with?

3 juin 2026
      Petaling Jaya
      Offre refusée

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez ECOVIS (Petaling Jaya) en janv. 2025

Okay but the interview sessions does not potray the company. They seems okay during the interview. But micromanage at work. Your voice wont be heard. Almost everythimg is self learning

Audit experience and the software i used