ECI Software Solutions

Recherches associées: Avis sur ECI Software Solutions | Offres d’emploi chez ECI Software Solutions | Salaires chez ECI Software Solutions | Avantages sociaux chez ECI Software Solutions
      Entretiens chez ECI Software SolutionsEntretiens d’embauche pour Data Analyst chez ECI Software SolutionsEntretien chez ECI Software Solutions

Entretien pour Data Analyst

26 août 2025

J'ai passé un entretien chez ECI Software Solutions

Application / CV Screening The recruiter reviews your CV and cover letter to see if your skills, education, and experience match the job requirements. Online Assessment (if applicable) Some roles may require completing online tests, such as numerical reasoning, logical reasoning, or basic programming tests. First Interview (HR / Recruiter) Focuses on your background, motivation, and soft skills. Typical questions: Tell me about yourself, Why Deloitte?, Why this role? Technical Interview / Case Study For a Data Analyst, this may include: Questions on SQL, Excel, Python, or data analysis concepts Problem-solving exercises or mini case studies Sometimes interpreting sample datasets Final Interview / Manager or Team Lead

What is your last experience?
      Réponse de ECI Software Solutions
      8mo
      Thank you for taking the time to provide us with feedback. We are pleased to hear that you had a positive experience with our interview process, particularly regarding the clear structure and thorough assessments. We wish you continued success in your career with ECI Software Solutions.