Duke Health

Recherches associées: Avis sur Duke Health | Offres d’emploi chez Duke Health | Salaires chez Duke Health | Avantages sociaux chez Duke Health
      Entretiens chez Duke HealthEntretiens d’embauche pour Financial Care Counselor chez Duke HealthEntretien chez Duke Health

Entretien pour Financial Care Counselor

23 mai 2023
      Durham, NC

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 5 jours. J'ai passé un entretien chez Duke Health (Durham, NC) en mai 2023

Applied online, received an email to set up interview virtually. I originally interview for a different position. After going over my resume I was asked it I’d be interested in this position. I said sure.

Why would we want to hire you? Have you ever had to work with someone who has different values than you?

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Financial Care Counselor chez Duke Health

Entretien pour Financial Care Counselor

3 juin 2024
      Raleigh, NC

J'ai passé un entretien chez Duke Health (Raleigh, NC)

I did an interview over the phone. I was asked questions about my work experience and how it they transfer to this job field. The process took about an hour and it was pretty simple

How does your previous experience relate to this job?