Doyensec

Recherches associées: Avis sur Doyensec | Offres d’emploi chez Doyensec | Salaires chez Doyensec | Avantages sociaux chez Doyensec
      Entretiens chez DoyensecEntretiens d’embauche pour Application Security Engineer chez DoyensecEntretien chez Doyensec

3 févr. 2023

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Application Security Engineer chez Doyensec

25 mars 2026

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Doyensec

Entretien difficile

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez Doyensec en oct. 2021

I had total of 4 interviews. First interview was about OWASP top10 and Android/iOS questions. Then I was sent a source code review task. After completing it, I had an interview about the task. They go into detail.

Implicit vs explicit intent. Favourite vulnerability. Sandbox iframe and its security implications.

Call with recruiter, online 3hr web security challenge, and technical interview. Technical interview questions on reverse engineering, thick clients, web, android. Basic fundamental questions with in depth follow-ups going into exploit development, mitigations, and drilling down into fine details. Questions were fair, nothing unexpected. General knowledge, practical understanding, and communication skills. Seems there’s a very specific type of person they like to hire

Hardware vs software breakpoints, how to bypass anti debugging

What are the 4 parts of SOP origin check

Password hashing algos vs regular hashing algos

22 juin 2021
      Entretien difficile

J'ai passé un entretien chez Doyensec

They are asking hard questions actually. You have to answer all of them to pass. I couldnt give an answer for 2 questions and got rejected. But the questions were really cool.

Can you say something about JSONP?