DemandFarm

Recherches associées: Avis sur DemandFarm | Offres d’emploi chez DemandFarm | Salaires chez DemandFarm | Avantages sociaux chez DemandFarm
      Entretiens chez DemandFarmEntretiens d’embauche pour Product Engineer chez DemandFarmEntretien chez DemandFarm

Entretien pour Product Engineer

16 mars 2024
      Pune

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Product Engineer chez DemandFarm

Entretien pour Product Engineer

24 nov. 2017
      Offre refusée

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 1 semaine. J'ai passé un entretien chez DemandFarm (Pune) en mars 2022

The interview process for a Salesforce developer role typically includes an initial screening, technical assessment, technical interview, behavioral interview, and final interview, followed by a job offer if successful. Prepare by reviewing common Salesforce interview questions and practicing coding challenges.

What is Salesforce and what are its key features? What is a Salesforce object and how is it different from a field? What is the difference between a role and a profile in Salesforce? How do you create a custom object in Salesforce? Explain the difference between a workflow rule and a process builder in Salesforce.

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris plus d'une semaine. J'ai passé un entretien chez DemandFarm en oct. 2017

The interviewer knows only java or AngularJS stuff. 1 Aptitude, 1 paper coding, 2 technical round and 1 project round. These want people who can work in spring, hibernate stuff. They take many rounds and clearing those rounds doesn't even count total waste of your time.

About Java?

Spring, hibernate stuff