Delphix

Recherches associées: Avis sur Delphix | Offres d’emploi chez Delphix | Salaires chez Delphix | Avantages sociaux chez Delphix
      Entretiens chez DelphixEntretiens d’embauche pour Staff Software Engineer chez DelphixEntretien chez Delphix

Entretien pour Staff Software Engineer

5 juill. 2020
      Noida

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Staff Software Engineer chez Delphix

Entretien pour Staff Software Engineer

6 avr. 2020
      Noida

J'ai postulé via un recruteur. J'ai passé un entretien chez Delphix (Noida) en juin 2020

Was given a take home assignment to do in python. I completed that and sent for review. I got desired output. Also added exception handling. Code was modularized too. But I got an email stating "fit is not right". I asked for details but it was not provided saying we cannot provide specific details. Ideally interviews should give feedbacks imo. Otherwise how would one know what went wrong and improve in future?

Was asked to fetch api for BART (Bay Area Rapid Transit) and show real time update of trains at Montgomery St station

J'ai postulé via une agence de recrutement. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez Delphix (Noida) en avr. 2020

I am not sure about the transparency of Interview process here & how many rounds are there. As I just got chance to have the coding round in which I was supposed to write some code for some problem. Later recruiter just said that 'You are not selected for further discussion.' So I had to ask again, on which I got some reasons, which I didn't understand fully. I think feedback to such coding round can only be given during discussions.

Coding round
      2 réponse(s)