De Bree Solutions

Recherches associées: Avis sur De Bree Solutions | Offres d’emploi chez De Bree Solutions | Salaires chez De Bree Solutions | Avantages sociaux chez De Bree Solutions
      Entretiens chez De Bree SolutionsEntretiens d’embauche pour Planner chez De Bree SolutionsEntretien chez De Bree Solutions

Entretien pour Planner

9 déc. 2022
      Maldegem, Flandre Orientale

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 1 semaine. J'ai passé un entretien chez De Bree Solutions (Maldegem, Flandre Orientale) en sept. 2022

Ik werd vriendelijk ontvangen door de receptioniste Stephanie. Hierna volgde een gesprek met Petra en Jana van de Personeelsdienst. Er werd mij duidelijk uitgelegd wat de functie als transportplanner inhield en ik kreeg ook een korte introductie over de firma De Bree Solutions en hun werking. Na een geslaagd eerste gesprek werd ik uitgenodigd voor een tweede gesprek met Jeroen (afdelingshoofd van de afval & groenverwerking). Tijdens dit gesprek werd mij de functie nog wat meer in detail toegelicht en werd er afgetoetst of deze job met mij zou matchen. Ik kreeg enkele dagen later telefonisch een loonvoorstel. Dit werd mij dan ook per e-mail toegestuurd. Ik ben hier met veel plezier op ingegaan en maak nu deel uit van het De Bree-team.

Wat maakt jou geschikt voor deze functie? Toelichting over vorige werkervaring en studies. Beschrijf jezelf in 3 woorden.