Datamatrix Solution

Recherches associées: Avis sur Datamatrix Solution | Offres d’emploi chez Datamatrix Solution | Salaires chez Datamatrix Solution | Avantages sociaux chez Datamatrix Solution
      Entretiens chez Datamatrix SolutionEntretiens d’embauche pour Senior Project Manager chez Datamatrix SolutionEntretien chez Datamatrix Solution

Entretien pour Senior Project Manager

21 janv. 2026
      Chenani
      Entretien difficile

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Datamatrix Solution (Chenani) en sept. 2023

he interview process was poorly managed and not a good experience overall. I would not recommend attending interviews with this company. Candidates may be better off considering other organizations. Strong but polite: I had a very disappointing interview experience due to the poor process. I would advise candidates to carefully consider other companies before applying here. Simple and corrected (close to your original wording): The interview process was the worst and not good to attend. I would not recommend it. Please consider joining a good company instead. If you want, tell me where you plan to post this (company review, email, LinkedIn, HR feedback), and I’ll tailor