Datacore Technologies

Recherches associées: Avis sur Datacore Technologies | Offres d’emploi chez Datacore Technologies | Salaires chez Datacore Technologies | Avantages sociaux chez Datacore Technologies
      Entretiens chez Datacore TechnologiesEntretiens d’embauche pour Software Developer/Analyst chez Datacore TechnologiesEntretien chez Datacore Technologies

Entretien pour Software Developer/Analyst

26 févr. 2021
      Noida

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Datacore Technologies (Noida) en mars 2019

It took 1 day for the interview as it was an offline process. First was an HR Round followed by 2 technical rounds .Profile was for RPA developer mostly on macros though later on I worked on AA and python as well. The first technical round had questions on macros .they started from basics like option explicit and find last row to functions and error handling. Since I mentioned SQL and python they asked questions on queries like nested / joins .

Tell me abt yourself.your past company For technical rounds questions on VBA such as loops ,error handling , call by ref ,call by value .then since I mentioned python so questions on datatypes and if conditions ( basics)