DSF Logistic

Recherches associées: Avis sur DSF Logistic | Offres d’emploi chez DSF Logistic | Salaires chez DSF Logistic | Avantages sociaux chez DSF Logistic
      Entretiens chez DSF LogisticEntretiens d’embauche pour Logistic Manager chez DSF LogisticEntretien chez DSF Logistic

Entretien pour Logistic Manager

25 sept. 2012
      Kyiv,

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 4 jours. J'ai passé un entretien chez DSF Logistic (Kyiv, ) en mars 2011

1) Interview is hold by HR manager together with the head of department you're applying to. 2) Your personal competencies are checked by HR manager, then your professional knowledge is checked by head of department. 3) Your English is checked by HR manager. 4) Some practical case may be offered (for example, transportation case: you recieve name of cargo, point of dispatch and point of destination and you should propose a proper rolling stock, route and other details, basing on your experience and knowledge) *** As usual, interview is held in a calm atmosphere, with no pressure, HR may offer you tea or coffee.

As I've seen it in a practice, the most difficult are questions abt goals and other personal stuff, so applicant should be prepared.