Cyient

Recherches associées: Avis sur Cyient | Offres d’emploi chez Cyient | Salaires chez Cyient | Avantages sociaux chez Cyient
      Entretiens chez CyientEntretiens d’embauche pour Data Analyst chez CyientEntretien chez Cyient

Entretien pour Data Analyst

17 févr. 2025
      Montréal, QC

J'ai passé un entretien chez Cyient (Montréal, QC)

Bonne approche , questions réponses, discussion du CV En ligne avec 3 personnes en Inde. Question techniques , test d’anglais Tres bonne approche , discussion serieuse et constructive Prise de contact par mail et téléphone Discussion sur les prétentions salariales et mes disponibilités Lecture de la description du poste

Présentez nous un peu vos expériences?

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Data Analyst chez Cyient

Entretien pour Data Analyst

7 déc. 2024

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Cyient

they took very much time to take interviews How can you convert text to uppercase in Power BI using DAX? Can you explain how row-level security works in Power BI? Have you published reports in Power BI Service? If so, what was the

What are DML (Data Manipulation Language) commands? Which SQL commands are commonly used to filter data effectively? How can you retrieve the 3rd highest value in a dataset using a subquery? What are the different types of SQL joins, and how do they function? Which SQL join is most likely to cause performance issues, and why? Power BI Questions: How do you use PowerBI end to end? What are the types of relationships in Power BI, and which ones might cause performance issues with joins? What are some common performance issues in data model relationships, and how can they be resolved? What are effective ways to clean data using DAX functions in Power BI? Can you explain paginated reports in Power BI and their use cases? Is it possible to remove or override relationships in a Power BI data model using DAX? How do you count non-blank rows in Power BI using DAX? How can you implement ranking in Power BI using DAX? What are the best practices for optimizing performance in Power BI dashboards and reports? How can you convert text to uppercase in Power BI using DAX? Can you explain how row-level security works in Power BI? Have you published reports in Power BI Service? If so, what was the