Crossover for Work

Recherches associées: Avis sur Crossover for Work | Offres d’emploi chez Crossover for Work | Salaires chez Crossover for Work | Avantages sociaux chez Crossover for Work
      Entretiens chez Crossover for WorkEntretiens d’embauche pour L1 Technical Support chez Crossover for WorkEntretien chez Crossover for Work

Entretien pour L1 Technical Support

1 févr. 2022
      Lagos

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez Crossover for Work (Lagos) en déc. 2021

Quite quick and transparent to be fair. And entirely virtual. Several interview stages from a basic fit questionnaire of five or so questions, a cognitive aptitude test, and two real-work assignments, one where I had to learn a product and answer questions on it and the other that tested multitasking skills in a high pressure customer support scenario (respond to chats and emails in a specific time frame simultaneously etc.) If you pass these tests, you're invited for an interview, which seemed to be a formality (at this point they've seen your test results and your CV and know if you're a good fit academically/experience-wise) If you pass that interview, you re-do the cognitive test in a proctored environment (under supervision)

Depending on your role, you'll be given a case study to respond to that may require anything from a video response to a PowerPoint presentation.