Credit Sudhaar

Recherches associées: Avis sur Credit Sudhaar | Offres d’emploi chez Credit Sudhaar | Salaires chez Credit Sudhaar | Avantages sociaux chez Credit Sudhaar
      Entretiens chez Credit SudhaarEntretiens d’embauche pour Relationship Manager chez Credit SudhaarEntretien chez Credit Sudhaar

Entretien pour Relationship Manager

27 déc. 2017
      Mumbai

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Relationship Manager chez Credit Sudhaar

Entretien pour Relationship Manager

7 mai 2019
      Mumbai

J'ai postulé via une autre source. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez Credit Sudhaar (Mumbai) en déc. 2017

Three rounds in total,1st round basic questions,2nd round with one of the person with management team,3rd round with top management,Quite lengthy process but it was a nice experience,In every round the make you understand about the job profile and if you are capable of handling pressures,Failed in the last round as i did not cleared Mock test,Just on the basis of that they have rejected me, Silly why do they mention freshers are also welcome if they have to clear the Mock Test

Why did you left your last organisation

Why you want to join us

Sell me an holiday package worth rupees 1 lakh

J'ai postulé via un recruteur. J'ai passé un entretien chez Credit Sudhaar (Mumbai) en févr. 2019

2 rounds of interview first round hr will take my self and last organisation and second round manager take they told sale any product or they asking about your previous organization job profile time wasting interview scarm fraud company actually his name is credit bigad company not sudhaar plz don't go

Sale any product?