Aller au contenuAller au pied de page
  • Emplois

employer cover photo
      employer logo
      employer logo

CorPower Ocean

Est-ce votre entreprise ?

À propos
      Avis
      Salaires et avantages
      Emplois
      Entretiens
      Entretiens
      Recherches associées: Avis sur CorPower Ocean | Offres d’emploi chez CorPower Ocean | Salaires chez CorPower Ocean | Avantages sociaux chez CorPower Ocean
      Entretiens chez CorPower OceanEntretiens d’embauche pour Supply Chain Manager chez CorPower OceanEntretien chez CorPower Ocean

Glassdoor

• Aide
      • Règles de la communauté
      • Conditions d'utilisation
      • Confidentialité et choix publicitaires
      • Ne pas vendre ni partager mes informations
      • Outil de consentement aux cookies

Travailler avec nous

Aucune offre
      Expérience négative
      Entretien moyen

Candidature

J'ai postulé via une autre source. Le processus a pris 3 mois. J'ai passé un entretien chez CorPower Ocean (Stockholm, ) en janv. 2026

Entretien

Personligen tror jag att de skulle ha ‘ghosted’ mig om jag inte hade drivit på hårt. Jag gick in i processen med ett genuint intresse för företaget och tjänsten. Intervjuerna i sig var positiva: personerna var kompetenta och engagerade, och diskussionerna var relevanta och genomtänkta. Problemet var processen. Efter flera omgångar fick jag höra att det skulle ske en intern samordning och att jag snabbt skulle få återkoppling. Istället avtog kommunikationen, tidsplanerna blev vaga och jag var tvungen att jaga efter uppdateringar istället för att få dem proaktivt. Det slutliga budskapet var att det inte var min kompetens som var problemet, utan kapaciteten att ta emot nya medarbetare. Det kan vara giltigt, men det borde ha identifierats tidigare istället för efter flera steg och en betydande investering i kandidaten. Det som frustrerade mig var klyftan mellan företagets image (innovativt, agilt, genomförandefokuserat) och upplevelsen (tveksamt, otydligt, internt oenigt). Jag har inget emot att bli avvisad. Jag har något emot tvetydighet. I slutändan kände jag mig mindre besviken än lättad, för om kommunikationen och ansvarstagandet är svagt under rekryteringsprocessen väcker det frågor om hur beslut fattas när insatserna är högre. Hela processen tog tre månader och mellan varje steg gick det två veckor innan jag fick svar.