Coinbase

Recherches associées: Avis sur Coinbase | Offres d’emploi chez Coinbase | Salaires chez Coinbase | Avantages sociaux chez Coinbase
      Entretiens chez CoinbaseEntretiens d’embauche pour Software Engineer, Backend chez CoinbaseEntretien chez Coinbase

Entretien pour Software Engineer, Backend

12 mars 2025

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Software Engineer, Backend chez Coinbase

Entretien pour Software Engineer, Backend

20 mars 2025
      Entretien difficile

J'ai postulé via une agence de recrutement. Le processus a pris 3 semaines. J'ai passé un entretien chez Coinbase en mars 2025

J'ai passé un entretien chez Coinbase

Recruiter Call - 30 min (Team match using resume) Aptitude Test + Culture Fit Test Codesignal OA Onsite: 1. Coding - 1hr 2. Coding - 1hr 3. Behavior - 45min

Onsite: 1 round similar to https://leetcode.com/problems/zigzag-iterator/description/ 2 round given multiple NFTs with attributes, create all possible combination of new nfts this given attributes follow-up - usage limit on some attributes

3 live coding interviews in sequence In the last one the interviewer even left the interview to do something, He didn't pay attention at any time, when questioned he didn't even know what was going on.

1. To get alternating values ​​from a list of lists 2. To implement Iterators 3. There was one more, but time was running out, possibly union of two solutions somehow.

Entretien pour Backend Developer

1 avr. 2025
      Toronto, ON

J'ai postulé via une autre source. J'ai passé un entretien chez Coinbase (Toronto, ON) en févr. 2025

Total 3 rounds. First is recruiter screening. If you clear the screening, they will send 2 online assessments. Last one is virtual onsite, consisting of 3 interviews ( I did not make it to the onsite)

Describe the project in which you had the most ownership. How well do you handle multiple projects? Have you handled multiple projects in your current role?