CogBooks

Recherches associées: Avis sur CogBooks | Offres d’emploi chez CogBooks | Salaires chez CogBooks | Avantages sociaux chez CogBooks
      Entretiens chez CogBooksEntretiens d’embauche pour Software Developer chez CogBooksEntretien chez CogBooks

Entretien pour Software Developer

11 mai 2022

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez CogBooks

2 round of technical interview with the ch managers, one HR round. Data visualization related questions and project experience. Over all I have a nice experience in both the rounds

Data structures and concepts. Software development methodology

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Software Developer chez CogBooks

Entretien pour Software Developer

4 janv. 2017
      Bengaluru

J'ai postulé en personne. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez CogBooks (Bengaluru) en sept. 2013

Initially telephonic interview will be there for screening where you will be asked very very basics of java and ui technologies. Interview process contains system testing followed by technical f2f discussion Be thorough with java basics and mvc architecture and projects you worked on. Ui skills is an additional asset System testing mostly consisting of java programming questions for java developer

questions on programming like removing duplicates in array,stack program and data structures