Click Here Digital

Recherches associées: Avis sur Click Here Digital | Offres d’emploi chez Click Here Digital | Salaires chez Click Here Digital | Avantages sociaux chez Click Here Digital
      Entretiens chez Click Here DigitalEntretiens d’embauche pour Paid Search Analyst chez Click Here DigitalEntretien chez Click Here Digital

Entretien pour Paid Search Analyst

14 déc. 2023
      New Orleans, LA

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Click Here Digital (New Orleans, LA) en nov. 2023

Poor followthrough and communication throughout the entire interview process on the part of Click Here Digital. As a candidate for multiple positions, I found myself needing to project manage the interview process. I was told I'd receive a skills assessment the day after my second interview, and I never received one. After following up twice, I finally received a scripted email from HR about unforeseen internal issues forcing them to take a different direction. All in all, the interview process was very unpolished and off putting.

How many accounts do you manage?