Citrus County Sheriff

Recherches associées: Avis sur Citrus County Sheriff | Offres d’emploi chez Citrus County Sheriff | Salaires chez Citrus County Sheriff | Avantages sociaux chez Citrus County Sheriff
      Entretiens chez Citrus County SheriffEntretiens d’embauche pour Deputy Sheriff chez Citrus County SheriffEntretien chez Citrus County Sheriff

Entretien pour Deputy Sheriff

17 févr. 2021
      Inverness, FL

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Deputy Sheriff chez Citrus County Sheriff

Entretien pour Sheriff Deputy

27 avr. 2021
      Inverness, FL

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. J'ai passé un entretien chez Citrus County Sheriff (Inverness, FL)

The process is pretty straight forward, fill out an application and turn it in, wait for a call and setup the interview with the recruiter. Once finished, take a health screening

Have you taken the police academy test?

J'ai postulé via un recruteur. J'ai passé un entretien chez Citrus County Sheriff (Inverness, FL) en avr. 2021

Initial Interview consisted of 2 sergeants and an HR representative. They ask 7 questions and they write down their opinions on your verbal answer. Then, at the end they may ask any further questions they might have pertaining to your application.

If a supervisor asked you to do an action that was against policy, how would you respond to him/her?