CitiusTech

Recherches associées: Avis sur CitiusTech | Offres d’emploi chez CitiusTech | Salaires chez CitiusTech | Avantages sociaux chez CitiusTech
      Entretiens chez CitiusTechEntretiens d’embauche pour Senior Software QA Engineer chez CitiusTechEntretien chez CitiusTech

13 janv. 2020

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Senior Software QA Engineer chez CitiusTech

26 juin 2021
      New Delhi
      Entretien difficile

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez CitiusTech

First round - Technical round(java prog, challenges faced, framework) Second round - managerial round (sort of technical round 2)- framework description, some java questions. Third round - HR round (salary negotiation)

Some. Java question and Selenium concepts. Real time issues, challenges. Framework description
      Entretien difficile

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris plus d'une semaine. J'ai passé un entretien chez CitiusTech (New Delhi) en juin 2021

Hiring process was so smooth, there are 3 video conferencing rounds 1st Technical, 2nd Manager round followed by HR round for final discussion. First round full on technical about Java, and Selenium Webdiver. Second round more on methodologies Agile process, Day to day activities, some real time scenarios were given and asked about how you will takle it. Third round was just salary discussion and HR explained about there police's.

WAP to find and count the duplicate character from string

WAP to sort a string in descending order

write Xpath for given webelement

wap selenium code how to perform keybord operations

wap selenium code to find all broken links from webpage

wap selenium code to switch between windows

write git commands to commit and create branch

how to resolve merge conflicts in git

how to enable parallel run for selenium scripts and what are the parameters we can pass

what is POM? why it is required

how to create project in Jenkins and how to trigger build and how to schedule a biuld

13 févr. 2018
      Mumbai

J'ai postulé via un recruteur. Le processus a pris 1 semaine. J'ai passé un entretien chez CitiusTech (Mumbai) en févr. 2018

The interview process took 8-9 hours, so please be ready to spend your whole day there. The interview process had 4 rounds. 1. Aptitude Test on SQL and ETL - Difficulty Level - Medium 2. Technical Interview - 1 hour - Difficulty Level - Medium 3. Managerial Interview - 45 minus - Difficulty Level - Medium 4. HR discussion, No questions asked as such. She talked about the company policies and then we discussed the compensation.

Technical Around - Basic SQL queries like minus query, how to get the max(salary) from different department. Which tools you use.