Chunghwa Telecom

Recherches associées: Avis sur Chunghwa Telecom | Offres d’emploi chez Chunghwa Telecom | Salaires chez Chunghwa Telecom | Avantages sociaux chez Chunghwa Telecom
      Entretiens chez Chunghwa TelecomEntretiens d’embauche pour Maintenance Engineer chez Chunghwa TelecomEntretien chez Chunghwa Telecom

Entretien pour Maintenance Engineer

2 juill. 2025
      Taipei

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 3 semaines. J'ai passé un entretien chez Chunghwa Telecom (Taipei) en mars 2025

First, a selection of candidates will be chosen from their resumes for an online interview. For the online interview, you'll be asked to prepare a 3-5 minute PowerPoint presentation introducing your academic background and work experience. You'll also need to answer two questions they've provided within your presentation. On the day of the online interview, three managers will take turns asking questions after your presentation concludes. If you pass the online interview, there will be a second, in-person interview.

Please describe the personality traits, skills, and experiences you possess that make you suitable for this position.

Please describe the biggest difficulty or setback you encountered in your past work experience, how you dealt with it at the time, and what different approaches you would try if you encountered the same difficulty now.