Central Insurance

Recherches associées: Avis sur Central Insurance | Offres d’emploi chez Central Insurance | Salaires chez Central Insurance | Avantages sociaux chez Central Insurance
      Entretiens chez Central InsuranceEntretiens d’embauche pour Data Analytics Supervisor chez Central InsuranceEntretien chez Central Insurance

Entretien pour Data Analytics Supervisor

14 mai 2023

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 4 semaines. J'ai passé un entretien chez Central Insurance

Applied and was not contacted. Saw the organization later sponsoring a local conference and thanked them, but lack of contact made me withdrawal my application for the data analytics supervisor and data scientist positions as it seems the organization needs to figure out its HR processes and hiring stance.

They did not respond to me within a month of application. By a week after applying I had received and accepted a job elsewhere.