CT Suboxone

Recherches associées: Avis sur CT Suboxone | Offres d’emploi chez CT Suboxone | Salaires chez CT Suboxone | Avantages sociaux chez CT Suboxone
      Entretiens chez CT SuboxoneEntretiens d’embauche pour Suboxone Provider Needed chez CT SuboxoneEntretien chez CT Suboxone

Entretien pour Suboxone Provider Needed

12 août 2012
      Storrs Mansfield, CT
      Offre refusée

J'ai postulé en personne. Le processus a pris 1 semaine. J'ai passé un entretien chez CT Suboxone (Storrs Mansfield, CT) en août 2012

Seeking a compassionate doctor that has an x-dea license to care and treat individuals with opioid addiction. Prefer a psychiatrist but will be happy to interview doctors who practice family medicine, internal medicine. This location has been in much need of a Suboxone provider, the office comes with excellent opportunity's as well as very little to start working with people in need of getting help that has been difficult to find.

How long will it take for patients to start calling for appointments?