CFD Research Corp.

Recherches associées: Avis sur CFD Research Corp. | Offres d’emploi chez CFD Research Corp. | Salaires chez CFD Research Corp. | Avantages sociaux chez CFD Research Corp.
      Entretiens chez CFD Research Corp.Entretiens d’embauche pour Research Engineer chez CFD Research Corp.Entretien chez CFD Research Corp.

Entretien pour Research Engineer

15 mai 2016
      Huntsville, AL

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Research Engineer chez CFD Research Corp.

Entretien pour Research Engineer

26 févr. 2025

J'ai postulé via un recruteur. Le processus a pris 3 semaines. J'ai passé un entretien chez CFD Research Corp. en janv. 2025

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 mois. J'ai passé un entretien chez CFD Research Corp. (Huntsville, AL) en août 2012

Have a long phone call about the project I have done, asking the details of the numerical methods I used; asking what programming language I used and if I can master the new programming language in a short time.

How to deal with multiscale problem?

Recruiter contact on LinkedIn. Process included completing a phone screening and one day of in person interviews. Interview consisted of three separate two person sessions ranging from Team Leader to Program Manager and Director.

Asked about specific experience as it related to previous role and how it would be applicable to their current projects.