CEVA Logistics

Recherches associées: Avis sur CEVA Logistics | Offres d’emploi chez CEVA Logistics | Salaires chez CEVA Logistics | Avantages sociaux chez CEVA Logistics
      Entretiens chez CEVA LogisticsEntretiens d’embauche pour Logistics Coordinator chez CEVA LogisticsEntretien chez CEVA Logistics

Entretien pour Logistics Coordinator

16 sept. 2021
      New Delhi

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 4 jours. J'ai passé un entretien chez CEVA Logistics (New Delhi) en sept. 2021

I have working in MRL TYRES from 4 year in logistic department and handle situation in import and export likes chase from forwarder to take container bookings for export, making e way bill etc.

how to take rate from forwarder or transporter for delivery of material.

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Logistics Coordinator chez CEVA Logistics

Entretien pour Logistics Coordinator

27 mai 2024
      Richmond, BC

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez CEVA Logistics (Richmond, BC) en mars 2020

Very smooth, interesting questions, one interview. Two panelists, and they also had another position in mind for my profile, other than the one I had applied for. It lasted for more than one hour, and they were very decisive.

- What does your work day look like?