Bookmyshow

Recherches associées: Avis sur Bookmyshow | Offres d’emploi chez Bookmyshow | Salaires chez Bookmyshow | Avantages sociaux chez Bookmyshow
      Entretiens chez BookmyshowEntretiens d’embauche pour Internship chez BookmyshowEntretien chez Bookmyshow

4 juin 2026
      Mumbai

J'ai passé un entretien chez Bookmyshow (Mumbai)

Good, it was mostly qualitative and a bit technical. Overall good interview experience. Questions asked were based on education, family, hobbies, TMAY, what do you understand by the company, what do you understand about the role

Tell me about your self

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Internship chez Bookmyshow

29 juill. 2025
      Kuala Lumpur

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez Bookmyshow (Kuala Lumpur) en juin 2025

Got 4 people interview, take about 25 minutes just for internship but end up didnt offer, interview smoothly. Got many question will be asked, stay tuned if you want to intern at here, allowance rm800 only

Do you interested in pr

5 déc. 2019
      Andheri

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez Bookmyshow (Andheri) en févr. 2019

Interview for IPL PAN India. I worked for Mumbai Indians Ticketing in bulk. I had to take requirements from clients and make sure about the payments and delivery of tickets

why marketing
      Réponse de Bookmyshow
      6y
      Hi, Congratulations on clearing the interview rounds and accepting our offer. We’re happy to welcome you to the BookMyShow family and hope you grow leaps and bounds while working with us. Regards, Team HR BookMyShow